Sastojci
biskvit
7 bjelanjaka
10 žlica šećera
7 žlica brašna
temeljna krema
7 žumanjaka
12 žlica šećera
2 margarina
bijela krema
0.5 l mlijeka
1 puding vanilija
2-3 žlice brašna
čokoladna krema
0.5 l mlijeka
1 puding čokolada
2-3 žlice brašna
2-3 reda čokolade za kuhanje
Priprema
Za biskvit istući dobro bjelanjke idodati sve sastojke, isliti u namazan lim i peći lagano da porumeni ,pećen kolač preliti sa 2dcl mlijeka.Za temeljnu kremu dobro tući žumanjke sa šećerom na pari dugo, dugo, kad se ohladi dodati 2 margarina i dalje miksati.
Za kreme bijelu i čokoladnu pripremiti kao i uvijek u uzavrelo mlijeko dodati promiješane sastojke i mješati da se zgusne, ostaviti ih da se hlade.Temeljnu kremu podijeliti na dva dijela ,pola u bijelu pola u čokoladnu kremu i dobro izraditi.Kada se sve završi na biskvit namazati čokoladnu kremu, bijelu kremu i na kraju 0.5 l tućenog slatkog vrhnja.
Pošalji ovo e-poštom
Blogiraj ovo!
Podijeli na usluzi Twitter
Podijeli na usluzi Facebook
0 komentari:
Objavi komentar